Programma op maatHerberg La LaiterieTeambuildingManagement TrainingLaRoche Team AdventuresForest Rope Adventures

Teambuilding Ardennen voor bedrijven

Organiseer eens heel iets anders dan alweer een vergadering!

Tijdens een heerlijke dag teambuilding in de Ardennen voer je samen met je collega’s diverse opdrachten uit om het groepsgevoel te optimaliseren en de samenwerking te verbeteren. Bij teambuilding in de Ardennen word je echt uitgedaagd. Denk aan het met primitieve materialen bouwen van een brug om een rivier over te steken, het bedwingen van een Challenge Parcours of probeer in goed overleg met kaart en kompas een weg te vinden door de dichte bossen!

Een lekkere dag teambuilding in de Ardennen ziet er voor elk team anders uit. Elk team heeft een eigen doel. Daarom maakt Brandsport programma’s op maat, passend bij de wensen en doelen van het bedrijf. Daarbij passend binnen elk budget.

prograam_op_maat

Herberg La Laiterie Ardennen

Wilt u er eens uit met uw afdeling/team voor een teambuilding of een incentive en zoekt u ruimte om te overleggen en te vergaderen, maar in een ‘outdoor’omgeving?

U heeft met uw groep alle privacy om ontspannen te kunnen werken in uw eigen ritme. En dat in een inspirerende, bosrijke omgeving. De deelnemers hebben door de indeling van de herberg veel onderling contact en worden opener naar elkaar en naar zichzelf.

Brandsport biedt uitstekende faciliteiten en heeft een eigen herberg, eigen materialen en alle nodige locaties om voor u programma’s op maat te maken. Onze herberg La Laterie biedt voldoende slaapplaatsen, een gezellig verblijf met bar, een vergaderzaal en een aparte ruimte voor begeleiders en trainers. We nodigen u graag uit om de mogelijkheden te bespreken.

MEER LUXE?

Voor een luxer verblijf werken wij samen met diverse hotels en andere geschikte accommodaties in onze omgeving. Het activiteitenprogramma verzorgen wij natuurlijk ook voor u als u elders logeert.

la_laiterie_320

Pyramide_320

 

Teambuilding

Een beloning voor de werknemers en resultaat op de werkvloer! 
Bent u op zoek naar een meer inhoudelijke invulling van uw outdoorprogramma als bedrijfsuitstapje? Kijkt u uit naar mogelijkheden om samenwerking tussen collega’s te verbeteren, elkaar beter te leren kennen op een speelse manier? Dan kunt u kiezen voor een incentive: een beloning voor het personeel die iets dieper gaat en de werksfeer positief beïnvloedt. Brandsport biedt de activiteiten zo aan, dat een goede samenwerking nodig is om de opdrachten te laten slagen. De deelnemers groeien op een ontspannen manier dichter naar elkaar toe door samen actief bezig te zijn. Dit heeft weer een positieve invloed in het bedrijf, op de onderlinge relaties en de samenwerking.

Filmpje Teambuilding

Of u nu kiest voor een meer recreatieve insteek of een diepgaande training; u kunt altijd rekenen op de deskundigheid, inzet en flexibiliteit van Brandsport. We doen er alles aan om er samen met u een succes van te maken. Klik hier voor andere activiteiten die Brandsport kan bieden.

teambuilding

Management Training

Ga de diepte in onder professionele begeleiding.
In samenwerking met een professioneel trainingsbureau wordt dieper ingegaan op bijvoorbeeld de samenwerking binnen een team of de persoonlijke effectiviteit waarmee problemen worden aangepakt. In overleg met de trainer en de ondersteuner kan, afhankelijk van de te behalen doelen, een op maat gemaakt programma samengesteld worden. De groep wordt intensief begeleid en ondersteund door experts, zowel tijdens de activiteiten als daar waar het de gedragspsychologische kant betreft.

Of u nu kiest voor een meer recreatieve insteek of een diepgaande training; u kunt altijd rekenen op de deskundigheid, inzet en flexibiliteit van Brandsport. We doen er alles aan om er samen met u een succes van te maken. Klik [hier] voor andere activiteiten die Brandsport kan bieden.

management_training

LaRoche Team Adventures

Net voordat de rivier de Ourthe zich door La Roche-en-Ardenne slingert, vind je op een beboste helling aan de linkeroever het terrein waar teams bij BRANDSPORT de ‘LaRoche Team Adventures’ beleven.
Op de andere oever ligt het hotel dat garant staat voor een prima verzorging en uitstekende vergaderfaciliteiten biedt voor bedrijfsteams!

Outdoor Teamwork: samen topervaringen beleven!
Teambuilding voor een klein bedrijf, maar ook tot 175 personen, beleven hier in teamverband outdoor avontuur zonder dat er vervoer ter plaatse nodig is! Samenwerking, zorgen voor elkaars veiligheid, blindelings (letterlijk) vertrouwen, elkaar leiden zijn sleutelwoorden. Maar ook de spanning van de actie, de onderlinge competitie om het winnende team te zijn slepen je mee.

Kort en krachtige outdoor actie, een directe ervaring
Een greep uit de mogelijkheden: rotsklimmen, blind abseilen met ‘buddy’, boogschieten, een vlot bouwen en samen de rivier oversteken, een spannende steile hillwalk waarbij je voor elkaars veiligheid zorgt, de touwbrug over de rivier, kajakvaren/raften, een hike & bike tocht met opdrachten, teambuilding games, mountainbiken, ‘Forest Rope Adventures’: ons touwenparcours in de bomen met spannende specials en wat dacht u van de knuffelpaal? Er kunnen leuke competitie elementen in het programma verwerkt worden.

team_adventure

Forest Rope Adventures

Onze ‘Forest Rope Adventures’ bestaan uit een aantal verschillende hoge en lage touwbruggen, tokkelbanen en tyroliennes gecombineerd met speciale opdrachten die o.a. samenwerking en teamspirit vragen èn ontwikkelen.

De Forest Rope Adventures, de speciale opdrachten en de flexibel in te vullen overige activiteiten lenen zich uitstekend voor veel verschillende doelen. De activiteiten zijn goed af te stemmen op het te behalen resultaat, bijvoorbeeld teambuilding, leiderschapsontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling, probleemoplossing etc. Management en probleemoplossende kwaliteiten worden getraind om individuen, teams en organisaties effectiever te maken. Het is een dynamische en natuurlijke omgeving die sterke emoties en reacties kan opwekken; de activiteiten zijn ontwikkeld om de deelnemers te ontdoen van geoefende of ‘geregisseerde’ gedragingen. Er ontstaat een beter beeld van de deelnemende mensen.

forest_rope