Lees hier waarom jij ook wel wat Brandsport kunt gebruiken na de afgelopen coronamaanden van binnen zitten!!

1. Je hebt lucht nodig!

Bankhangen, bingewatchen, nog maar eens je huis opruimen… je hebt het wel gehad hè, na een paar maanden. Tijd voor wat buitenlucht, tijd voor wat Brandsport. In de Ardennen kun je lekker op de mountainbike door de bossen crossen of door het Natuurpark van de 2 Ourthes varen. Genieten van een goeie dosis gezonde buitenlucht. Virusdruppeltjes verspreiden zich buiten veel minder snel dan binnen! Naar buiten is dus de boodschap.

 

Te veel binnenzitten word je gek van

Tijd om naar buiten te gaan! Tijd voor Brandsport

 

2. Even niemand om je heen

Social distancing… de 1,5-meter samenleving… vaak makkelijk gezegd, maar in de praktijk valt het echt niet mee om je daar aan te houden. Gelukkig is er in de Ardennen genoeg ruimte om even het gevoel te hebben alleen op de wereld te zijn. Even niemand om je heen. Middenin het bos of midden op het water. Met op de achtergrond alleen het geluid van de vogels…  Reserveer nu…

 

Even niemand om je heen

Social distancing in de bossen. Even lekker niemand om je heen!

 

3. Vitamine B(randsport)

Breid je vitamine B complex uit met vitamine Brandsport! Samen met je familie, een paar vrienden of je partner beleef je de  “Feel Good” momenten, beste vitamines die er bestaan!!

 

Sporten met familie en vrienden

Paardrijden met familie en vrienden bij Brandsport!

 

4. Lekker in beweging

Die coronakilo’s… doe jij ook je oren dicht als je er iets over hoort? Vermijd je de weegschaal? De oplossing is dichtbij. Lekker Brandsporten. Op de fiets of in een kano. Voor je het weet jaag je die calorieën er zo doorheen. Bovendien verbeter je met lichaamsbeweging je immuunsysteem en je weerstand tegen vermoeidheid… ook niet verkeerd in deze tijden.

 

Lekker in beweging

Lekker mountainbiken, de beste strijd tegen de coronakilo’s!

 

5. Tussen de bomen is gezond

Wist je dat… bomen stofjes afscheiden met zogenaamde “Natural Killer Cells”. Dus hoe langer je in het bos verblijft, hoe meer je van deze stofjes profiteert. Ze helpen je je immuunsysteem te verbeteren. Daarnaast verlaagt de concentratie adrenaline in je bloed en dus je hoeveelheid stress. Goede voor je hart en bloedvaten. Kortom… een verblijf in de natuur is goed voor lichaam en geest! Reseveer nu je activiteit of verblijf!   

 

Happy in het bos

In het bos zijn is gezond en goed voor je immuunsysteem! Daar word je blij van!

 

Bekijk ons uitgebreide aanbod outdoor activiteiten. Voor informatie, tips en advies kun je telefonisch contact opnemen via 0032 (0)84 411084, of stuur een e-mail naar info@brandsport.be.