Wie houdt er nu niet van het gevoel de wereld aan te kunnen? De energie giert door je lijf heen, je voelt je super sterk en al je zintuigen staan op scherp. Juist ja; het gevoel van een flinke adrenaline boost. Wil je de adrenaline een heel weekend door je lijf voelen? Ga dan voor een weekend naar de Ardennen. Door alle ruige sporten die je hier kan doen krijg jij non-stop die adrenaline kick!

Raften

Ben jij een echte adrenaline junkie? Vergeet dan die rustige kajaktocht en trotseer de sterke stroming en golven van de Ourthe in een raft! Wanneer de hoogte van de waterstand het toelaat, is raften één van de spannendste activiteiten die je kunt doen in de Ardennen.

Grottentocht

In de Ardennen vind je vele spectaculaire grotten die echt de moeite waard zijn. Een grottentocht bij Brandsport is geen ontspannen wandeltochtje, maar een spannende ondergrondse klautertocht. Het is dan soms ook nodig om langs een rotswand omhoog te klimmen of abseilend naar beneden te gaan. Een tip voor extra adrenaline: bekijk voor de grottentocht de horrorfilm The Descent, griezelen gegarandeerd ;).

Mountainbiken

Slalom door de scherpe haarspeldbochten van de Ardennen op je mountainbike. De mountainbikeroutes in de Ardennen bevatten alles wat je als fietser nodig hebt: mooie natuur, pittige beklimmingen en snelle afdalingen. Voel de adrenaline door je lijf terwijl je met een flinke snelheid off road de bergen af crosst!

Rotsklimmen

Rotsklimmen is zeker geen activiteit voor watjes. Langs een steile rotswand klim je naar boven met een prachtig uitzicht over de vallei van de Ourthe. Maar eenmaal boven moet je ook weer naar beneden komen. Abseilend daal je weer af langs de rotswand tot je veilig op de grond staat. Last van hoogtevrees? Dan is dit dé ultieme activiteit om je over je angst heen te zetten.

Circuit Spa-Francorchamps

Geniet je van het geluid van ronkende motoren en de geur van rokend asfalt? Dan kan je zeker een bezoek aan het circuit van Spa-Francorchamps niet overslaan. Dit circuit is het dichtstbijzijnde circuit vanuit Nederland waar Formule 1 gereden wordt, en is vanaf Brandsport zelfs maar een uurtje rijden. Waan je je liever zelf Max Verstappen dan dat je toekijkt? Je vindt in de Ardennen genoeg kartbanen waar je gas kunt geven!

Kortom, de Ardennen zijn de perfecte plek om je adrenalinelevel op peil te houden. Ben jij niet vies van een beetje actie en avontuur? Boek dan snel je dag of weekendje Ardennen bij Brandsport!

Op zoek naar een leuke outdoor activiteit in de Ardennen?
Bekijk ons uitgebreide aanbod outdoor activiteiten. Voor informatie, tips en advies kun je telefonisch contact opnemen via 0032 (0)84 411084, of stuur een e-mail naar info@brandsport.be.