Familie & VriendenOvernachten

Weekendje weg in de Ardennen? Dat wil ik ook!

Brandsport organiseert uiteenlopende activiteiten voor grote en kleine gezelschappen. Of je nu met je gezin leuke familieactiviteiten wil doen of samen met je vrienden spanning op wil zoeken. We bieden voor ieder wat wils. Wij denken graag met je mee over de invulling van jullie weekend in de Ardennen. Arrangementen worden op maat samengesteld.
 

Leukste groepsactiviteiten
Écht voor ieder wat wils
Schitterende omgeving
Overnachten slechts €20,-
Bel voor maatwerk!

Reserveer nu

Bekijk alle activiteiten
 
Onze herberg La Laiterie is de perfecte uitvalbasis voor een avontuurlijk outdoor weekend. Er is genoeg ruimte voor de hele familie of vriendengroep om te blijven overnachten. Ben je als stelletje of solo-avonturier op zoek naar een basic accomodatie? Dan past onze herberg ook bij je.

Familieweekend

Wil je eens een keer echt wat anders gaan doen tijdens jullie familieweekend? Een gezellig weekendje weg in de Ardennen zorgt dat niemand zich hoeft te vervelen. Start de dag samen met opa en oma met een rustige kajaktocht op de prachtige rivier de Ourthe.

Na een heerlijke picknick in het bos kunnen de kinderen gaan abseilen terwijl de volwassenen voorbereidingen gaan treffen voor een gezellige barbecue die avond. Na een comfortabele nacht in de herberg staat de volgende activiteit weer gepland voor de hele familie.

Vriendenweekend of vrijgezellenfeest?

Ook voor een vriendenweekend of vrijgezellenfeest heeft Brandsport een waaier aan activiteiten. Een actief weekend in de prachtige omgeving zorgt voor mooie herinneringen die vaak terug zullen komen.

Na de autorit komen jullie aan in de herberg en drink je gezellig een drankje op het terras. De tassen zijn uitgepakt, de slaapplaatsen zijn verdeeld en het weekend kan nu echt van start gaan. Beginnen jullie met een Belgisch speciaal biertje? Of gaan jullie meteen aan de slag met raften, touwklimmen of abseilen?

Na het sporten is er plek bij het warme kampvuur waar nagepraat kan worden over de activiteiten van vandaag. Als iedereen ‘s ochtends wakker is, nemen jullie plaats aan de ontbijttafel om na een stevig ontbijt weer te actief te zijn.

Benieuwd naar ons brede aanbod aan activiteiten?

Bekijk alle activiteiten

Heb je nog vragen? Of wil je onze hulp om een activiteit op maat voor jullie groep te bedenken? We zijn bereikbaar op (0032)(0)84.411084. Je kunt je vraag ook per mail of via Facebook stellen.

Mountainbiken Ardennen

Mountainbiken Ardennen

Bedrijven, Scholen, Verenigingen, Vrienden & Familie

 

Kajakken Ardennen

Kajakken Ardennen

Bedrijven, Scholen, Verenigingen, Vrienden & Familie

 

Rotsklimmen & Abseilen

Bedrijven, Scholen, Verenigingen, Vrienden & Familie

 

Touwenparcours

Bedrijven, Scholen, Verenigingen, Vrienden & Familie

Overnachten in onze herberg

Wil je een gezellig en actief weekendje weg in een prachtige omgeving? Herberg La Laiterie is de perfecte accomodatie in de Ardennen voor groepen vrienden, families, stellen en solo-avonturiers. Op een paar uur rijden van de Nederlandse grens ben je ineens in een totaal ander, bos- en heuvelrijk landschap.

Faciliteiten

De auberge dankt zijn naam aan zijn vroegere functie: de lokale melkfabriek oftewel laiterie. La Laiterie is een grotere herberg, vergelijkbaar met een berghut. Je slaapt met meerdere mensen van je eigen groepje in een kamer. Er zijn schone toiletten en douches voor gedeeld gebruik.

In de complete keuken kun je zelf maaltijden klaarmaken. Het is ook mogelijk om verzorgde maaltijden te reserveren. Er is een knusse bar waar je onder het genot van een Belgisch biertje sterke verhalen kan uitwisselen, een spelletje doen of plannen maken voor de volgende dag. De bar is goed gevuld met frisdranken, wijn en diverse Belgische biersoorten.

In de tuin vind je barbecues, picknicktafels en een kampvuurplaats om gezellig samen te zijn.

We bieden prachtige outdoor activiteiten aan voor jong en oud: mooie kajaktochten op de Ourthe, mountainbiken over een leuk bewegwijzerd circuit in de bossen, een uitdagend touw- en tokkelparcours, en nog veel meer.

Meer informatie

Slaapzaal overnachten Belgische Ardennen

Ontbijten herberg Ardennen