Familie & VriendenOvernachten

Toe aan een frisse neus

Brandsport biedt een grote variatie aan activiteiten die je juist nu, zolang de corona-periode duurt, veilig kunt doen. We hebben een selectie aan heerlijke buitensporten die zeer geschikt zijn om te doen. Uiteraard met de nodige afspraken als het gaat om hygiëne, hele kleine gezelschappen, afstand houden en veiligheid.

Wat kun je bij Brandsport doen?

Kom je uit de omgeving of ga je naar je vakantiehuis? Dan kun je bij ons een lekkere en veilige buitenactiviteit boeken, zoals:

– Kajakken
– Klimbos
– Mountainbiken
– Paardrijden
– Oriëntatie wandeltochten

Het team van Brandsport kan zich voorstellen dat je dat goed kunt gebruiken nu. Want wellicht heb je behoefte aan frisse lucht, wil je er met je gezin even tussenuit of hebben je stramme spieren een stevige oppepper nodig. Kortom, kijk eens of er iets tussen zit waar jij de komende vrije dagen zin in hebt.

Leuke activiteiten, met ruime afstand tot elkaar
Reserveren noodzakelijk
Schitterende omgeving, heerlijk buiten zijn
Individuele activiteiten
Bel voor vragen!

Reserveer nu

Bekijk alle activiteiten

Heb je nog vragen? Of wil je onze hulp om een activiteit op maat voor jullie groep te bedenken? We zijn bereikbaar op (0032)(0)84.411084. Je kunt je vraag ook per mail of via Facebook stellen.

Touwenparcours

Bedrijven, Scholen, Verenigingen, Vrienden & Familie

 

Mountainbiken Ardennen

Mountainbiken Ardennen

Bedrijven, Scholen, Verenigingen, Vrienden & Familie

 

Kajakken Ardennen

Kajakken Ardennen

Bedrijven, Scholen, Verenigingen, Vrienden & Familie

Overnachten in onze herberg

Wil je een gezellig en actief weekendje weg in een prachtige omgeving? Herberg La Laiterie is de perfecte accomodatie in de Ardennen voor groepen vrienden, families, stellen en solo-avonturiers. Op een paar uur rijden van de Nederlandse grens ben je ineens in een totaal ander, bos- en heuvelrijk landschap.

Faciliteiten

De auberge dankt zijn naam aan zijn vroegere functie: de lokale melkfabriek oftewel laiterie. La Laiterie is een grotere herberg, vergelijkbaar met een berghut. Je slaapt met meerdere mensen van je eigen groepje in een kamer. Er zijn schone toiletten en douches voor gedeeld gebruik.

In de complete keuken kun je zelf maaltijden klaarmaken. Het is ook mogelijk om verzorgde maaltijden te reserveren. Er is een knusse bar waar je onder het genot van een Belgisch biertje sterke verhalen kan uitwisselen, een spelletje doen of plannen maken voor de volgende dag. De bar is goed gevuld met frisdranken, wijn en diverse Belgische biersoorten.

In de tuin vind je barbecues, picknicktafels en een kampvuurplaats om gezellig samen te zijn.

We bieden prachtige outdoor activiteiten aan voor jong en oud: mooie kajaktochten op de Ourthe, mountainbiken over een leuk bewegwijzerd circuit in de bossen, een uitdagend touw- en tokkelparcours, en nog veel meer.

Meer informatie

Slaapzaal overnachten Belgische Ardennen

Ontbijten herberg Ardennen