Nog een gezellig vrienden- of familieweekend op de planning staan deze zomer? Wij hebben het perfecte idee voor je!

Een uitstekend weekendje in de Ardennen

In de Ardennen kan iedere vrienden-/familiegroep een geweldig weekend beleven. Er is voor ieder wat wils; wel zo handig als je met een groep vol verschillende persoonlijkheden komt. Je vindt er een gezonde mix van activiteiten en ontspanning. Ideaal!

Helaas is een weekendje vaak verrassend snel voorbij. Daarom is het belangrijk om van tevoren goed te bedenken wat je wilt gaan doen, zodat iedereen het naar zijn zin heeft. Om je te helpen bij het ideale vrienden-/familieweekend, heeft Brandsport de belangrijkste tips verzameld voor wanneer je met een groep naar de Ardennen gaat.

Lenie en Frank, eigenaren van Brandsport Adventure & Teambuilding, wonen al tientallen jaren in het hartje van de Ardennen. Met de insider tips van deze locals ga je het beste vrienden- of familieweekend ooit beleven!

Klik op onderstaande afbeelding voor de grote en klikbare versie van de flyer.

Deze tips geven natuurlijk maar een tipje van de sluier weer over de Ardennen, want er zijn nog tal van andere geweldige activiteiten en bezienswaardigheden. Toch kunnen wij je garanderen dat je aan de hand van deze tips een zeer geslaagd weekend tegemoet gaat!

Op zoek naar leuke groepsactiviteiten in de Ardennen?

Bekijk ons uitgebreide aanbod groepsactiviteiten. We helpen je graag om een programma op maat te maken dat voor iedere deelnemer iets leuks te bieden heeft. Voor informatie, tips en advies kun je telefonisch contact opnemen via (0032)(0)84411084 of stuur een e-mail naar info@brandsport.be.