Trek je meest stugge boots aan, gooi je rugtas over je schouder en bereid je voor op een gave trip door de natuur met Brandsport. De lente is weer begonnen en dat betekent dat de Ardennen ontwaakt.

Weekendje Ardennen

Terwijl de bomen de laatste restanten van de winter van zich afschudden en de eerste warme zonnestralen over de boomtoppen glijden, zijn onder het loof de eerste Brandsporters van dit seizoen al actief bezig. Geef ze eens ongelijk! Met het enorme, groene rijk dat net over de grens lonkt, is het moeilijk om niet te zwichten voor een weekendje Ardennen. Zet je eerste stappen in de verse natuur en ervaar de Ardennen deze lente.

De bossen in

Of je de natuur nou wandelend, rennend, fietsend of varend wilt ervaren, met Brandsport kan het allemaal. Zo kan je bij ons mountainbikes huren waarmee je samen met je vrienden of gezin de natuur in rap tempo kan ontdekken. Duik de bossen in met je aluminium ros en laat de achterblijvers stof happen. Maar kijk uit! Laat je niet afleiden door de groep avonturiers die verderop bezig zijn met een touwenparcours. Met al dat geslinger en geklim zou je bijna denken dat er apen leven in de Ardennen.

Klim er op los!

Het galmende gelach en gegil uit de verte versterkt dit beeld alleen maar. Kijk iets verderop en je ziet een paar Brandsport helmpjes van een hoge rots abseilen, om vervolgens weer terug naar boven te klimmen voor de volgende ronde afdalingen. Soms vergeten we het, maar in de Ardennen zijn niet alleen bomen, struiken en rivieren te vinden. Verstopt in de bossen vind je ook een paar flinke rotsen. En als je er een beetje creatief mee omgaat, kan je er veel plezier aan beleven.

Peddelend op het water

Wil jij de Ardennen liever verkennen vanaf het water samen met je vrienden of gezin? Bij Brandsport hebben wij een groot aantal kajakken klaarliggen waarmee je vanaf de rivier de Ourthe de Belgische Ardennen kan ontdekken. En als je wilt kan je zelfs begeleiding krijgen van een voormalig kajak kampioen. Hij leert jullie in korte tijd de fijne kneepjes van deze gave sport.

Enthousiast geworden? Kijk dan eens op onze activiteiten pagina voor een overzicht van alle activiteiten die wij aanbieden. Hier vind je ook de prijzen en locaties van de activiteiten.

Teamuitje?
Lijken de Ardennen jou de ideale locatie voor een teambuildingsuitje? Bij Brandsport hebben wij tientallen mogelijkheden. Om het groepsgevoel en samenwerking te verbeteren kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor ‘buddy’ boogschieten, een touwbrug over een rivier bouwen, de Knuffelpaal en Reuzenladder, en nog veel meer. Meer informatie is te vinden op onze bedrijvenpagina. Of mail ons voor een vrijblijvend advies op maat: info@brandsport.be