Ben je op zoek naar iets anders dan anders voor deze meivakantie? Overweeg dan eens de Ardennen. In de Ardennen kan je niet alleen heerlijk genieten van de rust en de natuur. Je kan er ook een leuk en afwisselend activiteitenprogramma vinden. In deze blog gaan wij jou inspireren met al het leuks dat de Ardennen te bieden heeft!

Inspiratie voor de meivakantie

Een groot groen gebied dat zich uitstrekt van België tot aan Frankrijk en Luxemburg, dat zijn de Ardennen. Dé ideale plek om deze meivakantie door te brengen. Dichtbegroeide bossen, rivieren vol vis en middeleeuwse dorpjes gebouwd op de heuvels van de Ardennen. Niet vreemd dat deze regio populair is bij wandelaars, fietsers en avonturiers. Welke bijzondere activiteiten kun je hier doen?

Maak samen met je vrienden een gave mountainbiketocht. Test je uithoudingsvermogen en geniet van het beeldschone uitzicht onderweg. De mountainbikes staan voor jullie klaar!

 

Toch liever de Ardennen vanaf het water verkennen? Ga dan lekker kajakken. Stap samen met partner, zoon of dochter in een kajak en tem de wateren van de rivier de Ourthe.

Of ga de hoogte in, om vervolgens ook zelf weer af te dalen. Stevig gezekerd door een instructeur daal je van grote hoogte af. Kinderen zijn gek op klimmen en abseilen!

Een andere spannende activiteit op iets minder grote hoogte is de tokkelbaan, onderdeel van ons leuke touwenparcours. Hier klim, klauter en worstel je jezelf langs de bomen van de Ardennen.

En heb je wel eens overwogen om te paard de Ardennen te verkennen? Wacht dan niet tot later en probeer het deze meivakantie nog. Ervaar hoe het is samen met dit edele dier door de natuur te trekken.

Iedereen geniet van de Ardennen

Bergbeklimmers, wandelaars, gezinnen en vriendengroepen komen in de lente massaal naar de Ardennen om van het fantastische landschap te genieten. Voor wandelaars is er een groot aantal wandelroutes die je door het unieke landschap van de Ardennen gidsen. Van oude dorpjes naar fotogenieke kastelen. Neem de tijd en wandel over kleine landweggetjes, of duik diep het bos in om de stille schoonheid van de regio te ontdekken. Neem de picknickmand mee!

Mis het voorjaar in de Ardennen niet!
Kijk op onze activiteiten pagina voor een overzicht van de tientallen activiteiten die wij aanbieden. Hier vind je ook de prijzen en locaties.