Klimbos Ardennen

  • Gezelschap: Bedrijven, Scholen, Verenigingen, Vrienden & Familie
  • Beschikbaar op: Alle dagen

Avontuur op grote hoogte voor het hele gezin

Vanaf 20 euro
Tokkelparcours, deathrides, indianenbruggen en véél meer
  Veiligheid voorop, deskundige instructeurs
  Nieuwste materialen volgens Europese norm
  Meer dan 3o jaar ervaring in outdoor
  2 uur lang plezier
  Zelfstandig te doen voor iedereen vanaf 7 jaar, jongere kids samen met een buddy
  Bepaal zelf hoe hoog je de lat legt!

Boek direct
 
Bel voor meer info:

+32 (0)84 – 411 084

 

 


 
Middenin de Ardennen staat ons veelzijdige klimbos met spannende onderdelen. Op diverse hoogtes ga je toffe uitdagingen aan: een uitgebreid tokkelparcours, deathrides, indianenbruggen, apenbruggen, balansbalken en nog veel meer. Ons klimpark biedt 2 uur lang actie, uitdaging en vermaak!
 
Dit parcours kan samen met 1 of 2 Teambuilding Specials gereserveerd worden: de Knuffelpaal en de Reuzenladder, en duurt dan 2,5 à 3 uur.

Spannend voor iedereen

Het klimbos is een geweldige uitdaging, wat je ook doet! Kies hoe hoog je wil gaan, hoe ver je wil springen of met hoeveel tegelijk je op een paal gaat staan…

Alle activiteiten kun je zelfstandig doen als je bij de veiligheidslijnen op 160cm kan komen met je handen om de carabiners vast te maken. Kleinere personen kunnen meedoen als ze een langere buddy hebben om te helpen.

De Knuffelpaal en de Reuzenladder worden zo aangeboden dat er voor ieder een persoonlijke uitdaging ontstaat die zich op jouw grens van het haalbare bevindt. Red je het als je samen met knikkende knieën op de top van de Knuffelpaal staat te wiebelen? Of als je al samenwerkend naar de top van de Reuzenladder klimt?

Maak zelf je keuze

De uitdaging is jouw persoonlijke keuze. Het is ook mogelijk om een deel van de activiteiten te doen. Je kunt de anderen goed zien, aanmoedigen en foto’s maken. De veiligheid is op elk niveau 100% in orde en wordt gewaarborgd door deskundige begeleiding en gebruik van gecertificeerde materialen.

Starttijden

In de maanden juli en augustus kun je dagelijks starten om 10.00 uur, 12.30 uur en 15.00 uur. Buiten deze periode is het slim om even te bellen om te vragen naar de starttijden: (0032)(0)84-411084.

Op avontuur naar het klimbos, boek direct
 
Voordelen van reserveren: je voorkomt dat alles weg is, bespaart tijd en hebt meer keuze.
Brandsport is lid van BFNO – Beroeps Federatie Natuursport Ondernemingen

Reserveer nu

 

Goed om te weten
De constructies zijn volgens Europese normen aangelegd. Prima beveiligd met klimgordel en helm, en goed gezekerd en begeleid geven de Brandsport instructeurs je de kans door de bomen te klauteren en te slingeren.
Tip
Voor deelname heb je geen speciale kracht of persoonlijke conditie nodig.
Klimbos: Touwbruggen & Tokkelbanen Prijs p/p
t/m 16 jaar €20
vanaf 17 jaar €25

Excl. eigen verzekering.

Met Teambuilding Specials Prijs p/p
Klimbos + 1 Special: Knuffelpaal of Reuzenladder €36

Excl. eigen verzekering.