In de digitale wereld waarin we leven, waar we voortdurend verbonden zijn met werk, familie en vrienden, is stress een veelvoorkomend probleem. Verbonden zijn brengt vele voordelen met zich mee, maar ook nadelen.

Een goede manier om hieraan te ontsnappen is om af en toe te ‘ontkoppelen’ en te genieten van het buitenleven. Wij hopen jou met deze blog te motiveren om tijd voor jezelf vrij te maken en je batterij weer volledig op te laden. Grijp komend Pinksterweekend aan om de tank vol te gooien!

Kom tot rust tijdens een wandeltocht of bosrit

Trek voor de verandering eens je hiking boots aan (of sportschoenen) en maak een ontspannen wandeltocht. Lopen is een goede manier om je hoofd leeg te maken en de focus weer even op jezelf en je gezondheid te leggen. Je kunt ook een ontspannen bosrit te paard maken. Laat de spanning niet oplopen en ga er af en toe eens tussenuit.

Zoek het water op en relax

Hou je er van om in de buurt van een meer of rivier te zijn? Het is heerlijk om een tijdje aan het water te zitten en ongewenste gedachten te laten verdwijnen. Door te kijken naar de beweging van het water kom je volledig tot rust. Probeer eens een ontspannen kajaktocht over de Ourthe.

Kajakken Ardennen

Unplug jezelf in de bossen

Zonder dat we ons daarvan bewust zijn, moet ons brein dagelijks duizenden prikkels zien te verwerken. Geen wonder dat we soms uitgeblust zijn na een lange dag op kantoor of thuis met de kinderen.

Geef je hersenen rust door een omgeving op te zoeken waar je veel minder geprikkeld wordt. Een goede plek om te beginnen is een mooi bos, bijvoorbeeld in de Ardennen.

De lucht in de bossen is een stuk schoner dan in de steden en dorpen waar we wonen. Het bos is de ideale plek om je lichaam met verse zuurstof te voeden. Maak deze Pinksteren een ontspannen boswandeling en luister naar de wind en het stromende water van een rivier.

Terras in de Ardennen

Zin om je hoofd even helemaal leeg te maken? Verblijf dan een paar dagen in de Ardennen. Bij Auberge La Laiterie kun je heerlijk ontspannen. Laat de mobiele telefoon thuis, pak een maaltijd in en ga een heerlijke dag tegemoet in de natuur!

Verhoog de productiviteit op de werkvloer

Een bedrijfsuitje in de buitenlucht kan wonderen doen voor de productiviteit op de werkvloer. Bij Brandsport bieden wij diverse bedrijfsactiviteiten aan die het moraal en het groepsgevoel een flinke boost geven. Kijk op onze website voor het volledige aanbod aan bedrijfsactiviteiten.

Trek er op uit met Pinksteren!

Kijk op onze activiteiten pagina voor een overzicht van de tientallen activiteiten die wij aanbieden. Hier vind je ook de prijzen en locaties.